Shoppingtur For Smykker

Smykker er et nydelig tillegg til vår verden, og gir glitrende og skjønnhet for mange anledninger. Denne artikkelen administrerer ekspertråd om smykker. Ved å bruke noen få tips før du kjøper smykker og hva du bør se etter i kvalitetssmykker, kan det hjelpe deg å ta gode beslutninger når du ønsker å kjøpe smykker.

Hvis du ønsker å kjøpe smykker i sterling sølv, må du sørge for at du har en magnet med deg og et godt øye. Smykker laget av ikke-edle metaller vil bli tiltrukket av magneten, og avslører eventuelle forfalskninger. Sørg også for at sølv er stemplet og stemplet med .925, sterling eller ster. Sølvsmykker som mangler et kjennemerke, kan være falske eller sammensatt av andre metaller.

Hvis du har en stor samling motesmykker, må du bare rengjøre dem med en fuktig klut. Bruk av poleringskluter eller rengjøringsvæsker for smykker spiser bare bort på det øverste laget og får grunnmetallet til å vise seg gjennom. Når du er ferdig med rengjøringen, må du oppbevare smykkene dine borte for å forhindre skader eller flekker.

Et flott sted å kjøpe nesten alle typer smykker i verden er Ebay. Ebay er en utrolig stor markedsplass som fungerer som en inngangsport til verden. Du kan kjøpe rimelige vintage, mote og fine smykker. Ebay kan hjelpe deg med å få de beste tilbudene og til og med kjøpe smykker som for lengst har blitt ansett som sjeldne eller ikke lenger produsert.

 

 

Når du velger bryllupsbåndsett, må du huske på smykkene du allerede eier og regelmessig bruker. Et bryllupsbånd i gult gull er ikke det beste valget hvis de fleste smykkene du allerede eier er hvitt gull eller sølv. Du vil mest sannsynlig ha på deg bryllupsbåndet hver dag. Forsikre deg om at det ikke bare er noe du liker, men noe som samsvarer med det du allerede eier.

Forsikre deg om at du har en sølvpoleringsklut til rådighet for sølvsmykkene dine. Alle sølvfarger, så en poleringsklut vil hjelpe deg raskt og enkelt, få sølvsmykkene dine til å se ut som nye uten å måtte håndtere stinkende, rotete sølvpolish. Du kan kjøpe en poleringsklut for rundt $ 5.

Ikke spill salg av smykker i grossistmarkedet ved å unnlate å vurdere grundig kvaliteten på leverandørenes tilbud. Massivt gull eller sølvsmykker er av høyeste kvalitet, etterfulgt av vermeil, deretter belagte smykker. Med belagte smykker eroderer det øverste laget av gull raskt av hudoljer og friksjon. Denne typen smykker oppleves av kjøpere som dårligere enn andre.

Rengjør sølvsmykker med produkter fra kjøkkenet ditt. Sølvsmykker sverter med tiden, men de rengjøres lett med eddik. Kombiner en halv kopp hvit eddik med to ss natron i en liten bolle. Rør blandingen til den danner bobler. Legg sølvsmykkene dine i løsningen, og la den stå i to til tre timer, avhengig av hvor flekket de er. Fjern smykkene og vask dem under kaldt rennende vann. Det vil se like bra ut som nytt!

Smykker er en viktig del av samfunnet vårt, og ved å bruke tipsene i denne artikkelen, vil det hjelpe deg med å ta de riktige valgene i anskaffelsen av smykker. Når du har bestemt deg for å kjøpe noe spesielt, er det alltid veldig bra å ha et lite råd i hånden for å ta de riktige valgene og finne de perfekte kulene til samlingen din eller som en gave.