Smykker Hjelp

Smykker har et spesielt sted i mange menneskers liv. For noen fungerer det som et symbol for den udødelige kjærligheten de kan ha til en kjær, eller som en elsket kan ha for dem. For andre fungerer det en form for mote og uttrykk. Uansett hvor det har plass i livet ditt, kan tipsene i denne artikkelen hjelpe deg med å velge smykker .

Et morsomt håndverk for bryllupet ditt er å lage dine egne smykker. Det er veldig enkelt, og det gir deg muligheten til å tilpasse varene akkurat slik du ønsker. Til bryllupet mitt brukte jeg forskjellige nyanser av lilla perler og Swarovski-krystaller for å lage alle smykkene mine og datteren min også. Det var fantastisk OG rimelig!

 

 

For å hjelpe deg med å lage chainmaille smykker, er det viktig at du velger verktøyene dine med omhu. Tangen på håndtaket skal passe komfortabelt i hendene, og tuppen skal være solid. Dette vil hjelpe deg med å manipulere ledningen på den mest enkle og komfortable måten, og forhindrer unødvendig belastning og smerte.

For å holde klærne i fokus når du bruker smykker, velg beskjedne edelstenestykker. En enkel edelstenring eller halskjede vil gi glitrende og visuell interesse for utseendet ditt, men vil ikke overmanne resten av antrekket ditt. Det er best å ha på seg minst to smykker som har et lignende visuelt utseende.

Når du velger smykker til antrekk, bør du ikke bare tenke på hvilken farge eller farger klærne dine har, men også hvilken farge smykkene dine har. Hvis du har på deg et halskjede i en sølvkjede, kan du prøve å koble den med en sølvring eller øreringer med sølvfunn. Forsøk å unngå å blande forskjellige fargede metaller med mindre du har et enkelt stykke, for eksempel et klokke, som kombinerer begge deler.

Når du lærer deg en ny smykketeknikk, bruk billigere materialer. For eksempel, hvis du lærer ledningsteknikker, kan du hente litt aluminiums- eller kobbertråd fra en lokal håndverksbutikk i stedet for å bruke sterlingsølvtråden. Dette vil hjelpe deg med å få den verdifulle øvelsen du trenger for å mestre teknikken, mens du sparer lommeboken. Hvis du ødelegger materialene dine av høyeste kvalitet, kan de bli ubrukelige.

Hold sølvsmykkene dine ubesmettede og rene. Brikkene dine ser ikke bra ut når de er skitne. Du kan rengjøre dem hjemme med tannkrem eller natron. Skrubb lett med tannkremen eller sug i natron over natten. Du vil våkne om morgenen for å rengjøre skinnende sølv.

Endre smykkestiler avhengig av årstid. Legg krydder i garderoben din. På våren vil du for eksempel ha på deg sterlingsølv og forskjellige design med sin opprinnelse i mors natur. Se etter blomster- og insektdesign som gjenspeiler sesongens friskhet.

Som nevnt tidligere i innledningen ovenfor, har smykker en spesiell plass i folks liv. For noen er smykker et symbol på kjærlighet. For andre representerer smykker et uttrykk gjennom mote. Hvis du husker tipsene i denne artikkelen, kan du velge smykker uansett hvilken plass det holder for deg.